Vandaag

De Vraag

VANDAAG ondersteunt zorgorganisaties bij het optimaal inrichten van hun organisatie waardoor zij zich kunnen focussen op de zaken waar hun passie ligt en waarin ze uitblinken: het leveren van kwalitatief goede zorg aan hun cliënten. Toen de huisstijl van VANDAAG toe was aan een restyling, kwamen ze bij ons.

ONZE AANPAK

Holland Art Group zorgde voor een restyling van het logo, frisse fotografie en een nieuwe corporate identity. Deze pasten we toe op diverse huisstijlitems. We verzorgden het gehele proces: vanaf concept en schetsen tot de uitwerking en productie.

Hallo!
Ik ben JOEP.

HET RESULTAAT

Voor zorgorganisaties, hun medewerkers en cliënten, ontwikkelde VANDAAG een innovatief informatie- en communicatieplatform: de applicatie JOEP. Voor het realiseren van de animatie en het vormgeven van logo’s en karakters werden wij uitgedaagd om mee te denken.

Holland Art Group zorgde voor het ontwerp en de identiteit van vier nieuwe producten. Daarnaast ontwikkelden we een onderscheidend communicatieconcept voor het op de markt brengen van de nieuwe applicatie en voor het informeren van opdrachtgevers en cliënten.

VergelijkbarE CASES