OOG Psychologen

De Vraag

OOG Psychologen vroeg ons een nieuwe en eigentijdse identiteit te ontwikkelen die aansluit bij de missie, visie en kernwaarden van de organisatie. Hierbij hoorde tevens het ontwerpen van een nieuw logo, de doorvertaling naar diverse huisstijlitems, eigen fotografie en een nieuwe website.

OnZE AANPAK

Voor de identiteit van OOG Psychologen ontwikkelden we een concept op basis van de belofte ‘OOG voor jou‘. Menselijke waarden staan centraal in dit concept dat laagdrempelig, persoonlijk, toegankelijk en effectief moet zijn; iedereen kan tenslotte wel eens wat hulp gebruiken. 

Door het warme kleurgebruik en eigen, persoonlijke fotografie zetten we een totaalconcept neer waarbij alle aspecten samenkomen in een frisse corporate identiteit die een grote diversiteit aan doelgroepen moet aanspreken.

OOG voor jou

HET RESULTAAT

Het resultaat bestaat uit een nieuw logo en identiteit, het ontwerp en de doorvertaling van de identiteit naar diverse huisstijluitingen, een beeldbank met eigen fotografie, een teamfoto en portretfoto’s van alle medewerkers, en een volledig vernieuwde website in woord en beeld. Wij verzorgden het volledige proces, van concept tot uitvoering.

Referentie

VergelijkbarE CASES