Mansveld jubileum

De Vraag

Al sinds jaar en dag zijn we hofleverancier bij Mansveld als het gaat om artistieke uitingen of kunst toepassingen. Voor hun 60-jarige jubileum werden we gevraagd een visual te maken die de geschiedenis en kernwaarden van het bedrijf weergeeft en om deze als XL wall print uit te voeren in de centrale ontvangsthal op hun hoofdkantoor te Eindhoven.

OnZE AANPAK

In samenwerking met kunstenaar Donald van Schilt ontwierpen en realiseerden we de visual die op een hele bijzondere manier het verhaal, de geschiedenis en de gerealiseerde projecten van Mansveld laat zien.

Door er een Augmented Reality (AR) laag aan toe te voegen wordt nieuwe technologie met oude waarden verbonden en is er van alles te ontdekken in de wall print. Je kunt met je telefoon op onderzoek uitgaan en in diepere lagen duiken met filmpjes en animaties. Het dynamische kunstwerk werd als verrassing onthuld aan Ruud Mansveld en alle medewerkers.

HET RESULTAAT

Het resultaat is een dynamische AR visual die als XL wall print is gerealiseerd in de centrale ontvangsthal; een ware conversatie starter. Daarnaast maakten we een kunstwerk op doek als persoonlijk cadeau voor Ruud Mansveld, tevens met een eigen AR toepassing. Hier werd de familiaire kant van het bedrijf nog eens extra in benadrukt.

Referentie

VergelijkbarE CASES