ACA-IT Solutions

De Vraag

ACA IT-Solutions vroeg ons een onderscheidende corporate identiteit te ontwikkelen die opvalt binnen de IT-branche, en deze door te vertalen naar diverse materialen zoals banners, social media, website, advertenties etc. Een corporate identiteit die naast hun kennis en professionaliteit ook de diepere kernwaarden van de organisatie uitstraalt: persoonlijk – menselijk – samen.

OnZE AANPAK

Voor de identiteit van ACA ontwikkelden we een concept waarbij we de mens voorop zetten. IT is er tenslotte in eerste instantie om de mens te ondersteunen. Daarnaast past het bij de ‘warme’ bedrijfscultuur van ACA. Door het fotograferen van eigen medewerkers krijgt het merk een persoonlijk gezicht en eigen signatuur. 

Zo koppelen we de ‘koude’ IT-wereld op een toegankelijke en charmante manier aan de menselijke kernwaarden van ACA. Door gebruik van pakkende en passende quotes slaan we de brug tussen de dienstverlening van ACA en belichten we tevens de menselijke kant.

De identiteit moest daarnaast een duidelijke relatie hebben met die van Crowe, de moedermaatschappij van ACA, en toch een eigenheid behouden.

HET RESULTAAT

Het resultaat is een serie opvallende foto’s en quotes die de diverse zakelijke diensten van ACA op een persoonlijke en eigen wijze illustreren. De beelden worden ingezet via alle kanalen, zowel on- als offline.

Referentie

VergelijkbarE CASES