Crowe Foundation

De Vraag

Crowe Foundation, een initiatief van Crowe Foederer, is onder andere opgericht om jonge, talentvolle mensen te ondersteunen in hun ambities.  Ambities, voor iedereen anders, maar vaak gericht op persoonlijke doelen. Crowe Foundation vroeg ons om een concept te ontwikkelen voor talent in de creatieve en technologische sector. Op deze manier wil ze graag haar maatschappelijk steentje bijdragen aan de ontwikkeling van talent.

ONZE AANPAK

We ontwikkelden hiervoor de Foederer Talent Award, een uitdaging voor aanstormend talent op het gebied van kunst, design en technologie. Voor talent in deze sector is het vaak moeilijk om zelf speciale kansen te creëren om hun persoonlijke doelen op het gebied van kunst en cultuur te bereiken. 

De wedstrijd bood hen de mogelijkheid om gezien te worden door een groot publiek op het lichtfestival GLOW Eindhoven. Niet enkel door financiële ondersteuning, maar door mogelijkheden te creëren en advies te geven, krijgt talent de mogelijkheid om zich te presenteren en verder te ontwikkelen. 

We verzorgden de volledige conceptvorming en uitvoering van dit project.

Expositie op
GLOW Eindhoven

HET RESULTAAT

Crowe Foundation creëerde een platform binnen een internationaal bekend en toonaangevend evenement: GLOW Eindhoven. Zo ontstond een nauwe samenwerking tussen het team van Crowe Foundation en het team van GLOW Eindhoven, wat voor de deelnemers resulteerde in veel exposure en persoonlijke groei. En al helemaal voor de winnaars, zij mochten een eigen project op de hoofdroute van GLOW realiseren en bereikten zo met hun werk een groot publiek en kregen volop aandacht in de media.

Referentie

VergelijkbarE CASES