OVER ONS

DE KUNST VAN...

Als full-service creatief bureau bedenken én realiseren we spraakmakende concepten, campagnes, projecten en evenementen waarmee onze klanten zich onderscheiden. Vanuit een enthousiast en persoonlijk betrokken team willen we steeds opnieuw verrassen, verwonderen, verbazen en zorgen voor impact.

Onze roots liggen in de kunstwereld, daarom denken we anders; namelijk without-a-box. Door de juiste strategie, sterke vormgeving en doeltreffende implementatie zijn we keer op keer succesvol voor onze opdrachtgevers; dat is de kunst van Holland Art Group.

Teamfoto
HAG

We zijn een loyaal, betrokken en veelzijdig bureau met een grote passie voor ons vak. Ogenschijnlijk complexe vragen beantwoorden we met verrassende, creatieve plannen en concrete antwoorden. We zetten altijd graag een stap extra. Dat is de kunst van creativiteit.

Een diversiteit aan kennis, vaardigheden, talenten en de verschillende karakters van onze mensen maken ons team uniek. We zijn creatief en kritisch in het bedenken van onderscheidende oplossingen. Hierbij denken we altijd without-a-box. Dat is de kunst van impact maken.

Als full-service bureau zijn we betrokken vanaf de strategieontwikkeling tot het uitwerken van het concept, de productie, de implementatie en de nazorg. We kunnen snel schakelen en onze klanten verzekeren van een doeltreffend eindresultaat. Dat is de kunst van ontzorgen.

MANIFEST

Make impact.
Write history.
Stand by your beliefs.
Be confident.
Don’t shy away.
Be bold.
Get inspired.
Don’t be afraid.
Give back.
Help others.
Make a difference.
Be passionate.
Have hunger for more.
Keep moving.
Be courageous.
Take risks.
Stand tall.
Leave your comfort zone.
Crack a joke.
Speak like you mean it.
Find your purpose.
Pursue it.
Make the days count.
Live life.
Create possibilities.
Let’s go!

Interesse?
Get in touch!

OPDRACHTGEVERS