100% Kunst

Kunst is durven. Kunst is zijn. Kunst is schoonheid. Kunst is zien. Kunst is geloven. Kunst is groots. Kunst is klein. Kunst is kunst. Kunst is Holland Art Group. Wij zien, ademen en beleven kunst. 


Onze adviseurs vertellen u graag alles over kunst kopen, kunst huren, kunst leasen, investeren in kunst, of het creëren van een kunstconcept op maat. Zowel voor bedrijf als particulier. Al ruim 30 jaar begeven wij ons in de wereld van kunstenaars. Steeds op zoek naar mooie kansen, nieuwe wegen, uitdagende mogelijkheden en verse kunst.

Het resultaat is Holland Art Group vandaag. Een creatief kunstbureau met volop ideeën, een heldere visie en het netwerk om getalenteerde kunstenaars en designers te binden aan publiek, bewonderaars, plekken en plaatsen. Hoe? Wij denken in antwoorden.


Een groter dan grootse lichtsculptuur langs de snelweg? Een tweedaagse workshop met 5 kunstenaars? Een personeelsdag die draait om kunst? Een artistiek relatiegeschenk of kunstzinnig Kerstpakket? Geen kunst voor Holland Art Group.

KUNST & BEDRIJF

kunst-bedrijf

In al zijn vormen draagt kunst bij aan uw bedrijfsimago. Het geeft extra attentiewaarde en verbetert de werksfeer. Daarbij communiceert u met kunst de visie en identiteit van uw organisatie. Wij denken altijd vanuit concepten: een kunstcollectie moet de filosofie van uw bedrijf versterken.

KUNST & CONCEPT

kunst-project

Een kunstconcept op maat kan een zeer krachtige boodschap vertellen. Steeds meer bedrijven ontdekken dat. Van art event tot lichtkunstwerk, van huisstijl tot reizende expositie. Onze out-of-the-box aanpak zorgt keer op keer voor succesvolle en spraakmakende campagnes.

KUNST & PARTICULIER

kunst-particulier

Met 10.000+ kunstwerken op voorraad presenteren wij zowel kunst aan bedrijven als particulieren. Een bezoek aan onze galerie te Eindhoven zal u dan ook zeker prikkelen en inspireren. Kom gerust langs voor een geheel vrijblijvend advies. De verse kunst en koffie staan altijd voor u klaar.

ONS TEAM

Yvonne

Yvonne Richter

KOPPEN THEE
MET EEN KOEKJE
Kunst in bedrijf

Just Stroeken

KUNSTWERKEN
OP ZICHT
Tijmen

Tijmen Stroeken

WERKWEKEN
PER JAAR
Jaap

Jaap van den Elzen

GEMAAKTE
ONTWERPEN
Pia

Pia Rademakers

TOTAAL GELOPEN
MARATHONS
eugene-cox

Eugene Cox

GEREALISEERDE
EVENTS
Ties

Ties Stroeken

AANTAL PSV
COLLECTIBLES
Eline

Eline Huibers

KUNSTWERKJES
IN HUIS
Frank

Frank Stroeken

LOPENDE
ACCOUNTS

I am seeking. I am striving. I am in it with all my heart.”

Vincent van Gogh

INTERESSE?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Zakelijk, creatief en met een flinke dosis passie. Een combinatie die altijd unieke concepten oplevert.

Kunstprojecten in alle soorten en maten, geen vraag is ons te gek. Ontdek wat kunst zoal voor u kan betekenen.

Wij denken out-of-the-box om te verbazen, verrassen en verwonderen. U en ons zelf, iedere dag weer.