Foederer Talent Award

Foederer Talent Award 2016

| by | Geen categorie | 0 comments:

Stichting Foederer Talentenfonds toont tijdens GLOW het werk van 20 genomineerden voor de Foederer Talent Award 2016. Elk jaar levert dit een verrassende expositie op met zeer uiteenlopende werken. Het is een expositie waar kunst en design samen komen.

Het aanstromend talent interpreteert op geheel eigen wijze het thema licht. De winnaar van deze expositie wordt tijdens GLOW bekend gemaakt en wint daarmee een expositie van eigen werk in een gerenommeerd museum.

Bezoekers van GLOW kunnen van 12 t/m 19 november stemmen op het werk waarvan zij vinden dat het de publieksprijs verdiend en zo kans maken op 2 eenjarige abonnementen op een Museumkaart. Stemmen kan via de website www.foederertalentenfonds.nl

De genomineerden voor deze editie zijn: Elleke de Vries, Dieke Denissen, Elcke van Gorkum, Gonneke Prak, Inge Trienekens, Jedidjah van Leeuwen, Laudy Verschuren, Lisa Nieuwenhuizen, Sjoerd Schunselaar, Sven van Dieken, Emma Smids, Iris Janssen, Leonie Werts, Marjolein de Bruijn, Maurice Nuiten, Milou van Zomeren, Raquel Vermunt, Rense Jansen, Steven van de Rijt, Tylo Vervoort.

Stichting Foederer Talentenfonds is een initiatief van Crowe Horwath Foederer om aanstormend talent in de kunst- en cultuurwereld te stimuleren zijn ambities waar te maken.